‘What McCain should do next’

Eerder mochten we al berichten over het soms toch wel briljante weblog Shelley The Republican. Geschreven door iemand die het (in zijn leven als schrijver) niet kan verkroppen dat ‘de communisten‘, op zijn website gelijk aan Linux gebruikers, ook blijven leven zonder iets voor hun software te krijgen. Dat laatste is niet helemaal waar maar nadenken is nooit goed voor je statement.

Helemaal zuiver is zijn weblog overigens niet. Hij gebruikt namelijk WordPress. En wat is de licentie waar WordPress standaard op draait? Juist GNU GENERAL PUBLIC LICENSE. WordPress levert dit standaard mee in de basis map en dus kan je dat bestand ook op fwrite.org terugvinden: fwrite.org/license.txt. STR heeft braaf onder haar website staan: © 2008 ShelleyTheRepublican.com | Thanks, WordPress | Barthelme theme by Scott Allan Wallick daaruit blijkt al dat hij WordPress gebruikt. Nog leuker wordt het als we gaan kijken naar de licentie… Zijn het zelf opeens toch ook communisten ;).

Enfin, zijn nieuwste idee volgt:

STR : THE FREEDOM BLOG ® : What McCain should do next

Now that we know our economy is in safe hands, lets discuss ways that John McCain, our next President can put even more pep into the world’s favorite currency: The U.S. Dollar. Sadly, our proposal to have George Washington replaced with Jesus (the true founder of America) was sabotaged by angry secularists, hell-bent on creating their own vision of America without God.

To zover nog niet iets om je echt druk over te maken. Gewoon een Christen-extremist.

That’s why we’ve come up with a much more acceptable plan, and one which is sure to bring America back to where it belongs as the world’s number-one economic powerhouse:

We simply bomb Iran – think about it: All of the problems America faces is the fault of the Islamofascists. If we bomb them back into the stone age it will end our troubles with the middle-east once and for all, and finally peace will reign on earth.

One reason we never found Saddam’s WMDs is because he gave them all to his friends the Iranians – we need to invade Iran to get Saddam’s WMDs back under responsible American control.

Juist. Dusch.Los van het financiële probleem is hij kennelijk ook even vergeten dat… Ik ga me er niet eens druk over maken. Laat maar.

Just think, every year America spends trillions of dollars fighting the war on terror. According to the latest statistics the war has cost us seven trillion dollars so far. If we had not spent this on fighting the towelheads we might have invested this in other important projects like fighting against homosexuality and atheism. The way I see it, those pesky sand-niggers owe us, and now it’s pay-back time.

Juist… Hij gaat gewoon vrolijk door:

Since all the terrorists are working for the evil Ayotolahs – we should fight them over there so we do not have to fight them over here and all the other places where we’ve been fighting them. That’s just common sense, and that is why we are lobbying John McCain for regime change in Iran.

Wat subtiel dat hij het nu opeens een verandering noemt, lijkt toch een beetje op de Irak invasie
Hij bewijst wel dat extremisten overal bestaan, of we daar blij mee moeten zijn is vraag twee. Wie er nu nog een verwijt durft te maken naar welke extremist dan ook moet toch eerst even hier kijken…

Overigens moet ik Sander bedanken voor de linktip. Hij was allen wel te lui om zelf een verhaaltje te maken. Linktippen kan overigens altijd via het klachtencontactformulier.

This entry was posted in Link, Politiek and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to ‘What McCain should do next’

  1. Hans says:

    als je naaar me linkt moet je het wel goed doen 😛

Comments are closed.