Spam

Eerder mocht ik mij al beklagen over Hotmail. Gelukkig is dat probleem inmiddels aardig opgelost (helaas niet door mijn post)… Nu dan maar een beklag over spam in het algemeen. Want sorry, maar wie trapt hier in?

hello, I am pretty russian girl, bored tonight.
would you like to chat with me and see my pics?
if so then email me at eyesenia194@golovable.com

yesenia <ardibuemyt@i-love-dogs.com>, “hello from yesenia”
Waarschijnlijk zal Yesenia de rest van haar leven bored blijven. Want het is toch een beetje jammer te beseffen dat ze ongeveer een miljoen mannen/vrouwen per dag uitnodigd voor een gezellig intieme chat. (Graag wel even de creditcardgegevens achterlaten!)
Zou er nu werkelijk nog iets mee te verdienen zijn? Elk zichzelf respecterend mens blokkeert inmiddels al zijn mail tot vrienden aan toe. Ik moest ook de spambak in duiken om dit bericht als eerste (nieuwste) van 600 per maand te vinden. Die 600 berichten zijn door het spamfilter achtergelaten met de melding dat dit mogelijk nog zinnig is. Kan je nagaan wat er allemaal al weg is…

This entry was posted in Computer and tagged , , . Bookmark the permalink.