Hieves

Sinds (eind) september kan Nederland genieten van fwrite.org op Hyves.nl. Heel gezellig en leuk, alleen het werkt voor geen meter. Alles dat ik maak in WordPress wordt dmv. RSS doorgegeven aan Hyves. Elke 30 minuten gaat er een kabouter in Amsterdam kijken naar die RSS feed. Iets nieuws? Dan wordt alle HTML omgezet naar UBB, behalve bijv. YouTube. Deze kabouter is kennelijk niet in staat om filmpjes te herkennen. Dat resulteert dus ook in teksten met verwijzingen naar een lege ruimte…

Deze kabouter kan nog meer niet: als er een aanpassing aan een bericht is kan de kabouter het bericht niet (opnieuw) inlezen en omzetten. Kennelijk is de kabouter niet instaat deze aanpassingen te herkennen.
Ook kan de kabouter geen commentaar inlezen. Op fwrite.org worden alle commentaren ook keurig per RSS verzameld. Deze kabouter zou die RSS-feed ook kunnen lezen en alle commentaren kunnen toevoegen op Hyves. Maar ook commentaar de andere kant op verzenden is onmogelijk, wie op Hyves een reactie plaatst moet met de hand op de originele website worden overgezet. Als Hyves nou gewoon het formulier van de originele website zou gebruiken op haar website…

Geinig dat je op deze manier het bereik van je weblog kunt vergroten. Alleen jammer van de uitvoering…

This entry was posted in Computer and tagged , . Bookmark the permalink.