Flutbox

Ik heb wel vaker een ‘dus…’ moment als het gaat over de grootste monopolist op deze aardbol. Maar dit slaat toch werkelijk alles! Niet een spelletje met fouten maar meerdere titels gelijktijdig die nog niet eens af en laat staan getest zijn(!) verkopen.

Tweakers.net – Nieuws [ Xbox-downloads op Xbox 360 geven problemen ]

De game Crimson Skies vertoont grafische fouten, terwijl Halo en Fuzion Frenzy kampen met framerate-problemen. Het rpg-spel Fable kan volgens Microsoft textures niet altijd correct vertonen en heeft bovendien last van geluidsproblemen. De PAL-versie van de platformtitel Psychonauts tenslotte loopt vast als de 720p hd-resolutie wordt gekozen.

This entry was posted in Computer, Link and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Flutbox

  1. Reactie via Hyves:
    Psychonauts is een third party game, waar je M$ toch niet echt de schuld van kan geven. Nou kun je wel zeggen dat M$ bij de console approval d’r al wat van had moeten zeggen, maar dat kon ook niet omdat de game is ontwikkeld voor de Xbox en niet voor de xbox 360.

    Daarbij is dit gewoon een typisch gevalletje van backwards compatibility d.m.v software, naar mijn weten lukt het Sony met de Playstation 3 ook niet altijd even goed (welke met sommige modelen ook software emulatie gebruikt)

  2. Adriaan says:

    Microsoft krijgt geld in het laadje dmv. licenties. De Microsoft kiest er doelbewust voor de eigen merknaam te schaden door geen controle te doen voor het geven van een licentie. Dat je net als Dali lege doeken met je naam erop verkoopt is natuurlijk geen probleem. Probleem is wel dat je, als je iets koopt, mag verwachten dat iets werkt. Daar gaat de Microsoft definitief de mist in. De Microsoft verkoopt dmv. haar eigen verkoopkanaal deze software aan de consument en dus mag de consument van de Microsoft verlangen dat deze software dus ook werkt. Dat de game door een ander is ontwikkeld is natuurlijk onbelangrijk voor de consument, op het digitale doosje prijkt immers gewoon het Microsoft logo. Of je dit spel nu speelt op een XboX of XboX360, volgens de (website van) Microsoft werkt het.

    Over Sony heb ik veder niets gezegd omdat mijn nieuwsbericht daar niet over gaat.

Comments are closed.