Alternate wint Channel Award

Jammer dat prijzen tegenwoordig net zo betrouwbaar zijn als de Amerikaanse statistieken over de economie.
Want er zijn echt meer mensen met klachten over Alternate… Want ik heb ook rare ervaringen met de beschikbaarheid, zoals bijvoorbeeld Thc_Nbl omschrijft op Tweakers.net

Tweakers.net – Nieuws [ Microsoft wint geen tiende Channel Award op rij ]

In de categorie ‘service providers’ werd Xs4all in de bloemetjes gezet, terwijl de onder tweakers niet onbekende Alternate tot ‘Best Business Retailer’ gekroond werd.

Gebruiker Zerokill op Tweakers.net: Hoe zit dat dan met Alternate die niet erg hoog gerate staat bij de shop reviews hier op Tweakers? Als ik de klachten zo lees zie ik dat er bij Alternate nog veel ruimte is voor verbeteringen.
Als ik het zo lees (en ook ervaringen binnen mijn vrienden kring) is de service die je krijgt erg slecht. Als ze defecten onderdelen leveren dan krijg je erg moeilijk je geld terug.

This entry was posted in Computer, Link, Raar and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Alternate wint Channel Award

 1. Jan Prins says:

  de Naam Zerokill zegt mij al genoeg. Ze geven zero en je wordt daarna nog gekilleld ook nog. Snap je hem. Dat zij Alternate als de beste fvastzetten komt alleen dopor de vele klachten die er binnen komen. Ze verkopen gewqoon de moederborden die fout zijn bij de ene klant weer door naar de andere en daardoor geven ze aan die andere klant ook geen service meer of gaan ze heel erg moeilijk doen. Dus ze geven zero en zo word je gekilld en daar hebben ze een award aan gekoppeld.

  Neen, ik blijf bij mijn sjhoppiue MyCom. Altijd betrouwbaar.

 2. Adriaan says:

  Het grootste probleem met dit soort websites is natuurlijk dat alleen de negatieve ervaringen geplaatst en verteld worden. Als het goed gaat maken we daar immers minder snel een melding van.

  Bij Alternate heb ik zelf ervaring met slecht afgehandelde bestellingen. Ik zal even een voorbeeld geven ter illustratie:
  Telefonisch maak ik een bestelling welke ik een aantal uren later zal afhalen. Geen probleem, ik ontvang gewoon een welbekend AUS-…. nummer. Als ik vervolgens mijn nummer aan de balie doorgeef krijg ik de mededeling dat het product niet meer op voorraad is. Verontwaardigd vertrek ik weer om thuis telefonisch (tegen het lokale tarief) Alternate eens aan de tand te voelen. Wat blijkt? Product gewoon nog voorradig. Mij lijkt het dan redelijk het geheel gratis te laten bezorgen. Ik ben immers helemaal voor niets naar ze toe gekomen en ben verkeerd voorgelicht. Niets meer dan een of ander slap excuses. Achteraf heb ik er spijt van dat ik ben teruggegaan om het alsnog te halen. Aan de balie konden ze het niet geloven dat het nog voorradig was maar ze zouden ‘het wel voor me proberen’. Jawel, 5 minuten later kon ik vrolijk vertrekken met mijn bestelling.

  Wat krijg je van Alternate voor onzinnig gefietste kilometers? Helemaal niets. Alleen slechte service.

Comments are closed.