Wildusch (2)

Heil Geert! – The Amazing Retecool

Geert Wilders vergeleek vorige week de profeet Mohammed met Adolf Hitler in een artikel genaamd “Wij zullen niet zwijgen”. Of de heer Wilders zelf de ironie in zijn eigen retoriek herkende is mij niet duidelijk, maar ik heb een aantal citaten van het artikel van Wilders en “Mein Kampf” van Hitler onder elkaar gezet op basis waarvan u mag concluderen wie er nu eigenlijk ├ęcht overeenkomsten met de voormalige duitse dictator vertoont.

Ik ben het niet altijd eens met Retecool, soms zijn de acties gewoonweg lomp. Maar nooit is het te vergelijken geweest met het kinderachtige gedoe van geenstijl, altijd met net wat meer begrip voor de situatie. Volgens sommigen is Retecool hier ook de mist in gegaan en het verschil tussen een wrede dictator en een (toch nog steeds) democratisch politicus onderschat. Dat oordeel zal ik veder helemaal aan jullie laten.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.