OV-fiets

Oplichting door OV-fiets?

Het hele conflict draait om een fout op de pagina met prijzen. Hierdoor leek het dat mensen met een NS kaart (Voordeeluren, jaarabo., etc) zonder andere kosten dan de huur een fiets konden huren.

Gaat dat feest mooi even niet op!

Typefouten overkomen mij natuurlijk ook, alleen wel vreemd dat als ze mij overkomen ik er wel gewoon eerlijk voor uit kom. Ik ga in ieder geval de discussie niet uit de weg.

Dit is een van de eerste momenten dat ik blij ben dat dit bericht dmv. RSS de hele wereld zal gaan bereiken, ook het door sommigen veel gebruikte Hyves. Ik moet nu met de middelen die ik heb de kans grijpen misstanden te stoppen, ook op ander terrein dan het milieu. Zie hier mijn eerste privĂ© campagne, ik moet alleen nog even bedenken of ik er een nacht cel voor over heb… (Maar dat zien we wel als het uit de hand gaat lopen. Het zal wel weer tot het volgend weekend duren voor er een reactie komt.)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to OV-fiets

  1. Pingback: Fwrite.org » Blog Archive » OV-Fiets

Comments are closed.