“Bereikbaarheid” Randstad

We hebben nog niet genoeg wegen, laten we er nog een paar bij leggen! Wat ze kennelijk in even vergeten zijn is dat meer wegen niet per definitie sneller vervoer oplevert. Mensen zuller sneller de auto pakken als de wegen (relatief) rustig zijn en alsnog in de file belanden. Zeker is dat je op deze manier een ongecontroleerd hoge uitstoot van giftige gassen in de randstad krijgt. Slim hoor!

FOK!frontpage / Nieuws / Plan voor betere bereikbaarheid Randstad

Het programma bevat tientallen projecten voor de aanleg van onder meer wegen in en rond de Randstad. Vrijwel alle projecten zijn al geruime tijd in voorbereiding, zoals de A4 door Midden Delfland, de ontsluiting van Almere en de Tweede Maasvlakte.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.