WordPress 2.1

De eerste keer dat ik een update van WordPress ook maar heb geprobeerd te instaleren is het gelijk gelukt. Met uitzondering van het feit dat ik nu opeens de helft van mijn editor mis. Beetje vreemd, dus ik moet zo maar eens gaan zoeken of dit een bekend probleem is en dat ik gewoon dom ben. Altijd mooi om te weten. Was geen enkel probleem. Gewoon de pagina verversen was genoeg :’)

Ik heb ook al gezien dat het mogelijk is om nu een export van alle data te maken. Dat zou dus wel eens een vliegende start voor velen kunnen zijn. Zomaar gewoon alle posts van de zelf benoemde blangrijkste man op deze wereld!

WordPress 2.1 ‘Ella’Voor mijn fans heb ik natuurlijk ook nog een screenshot beschikbaar gestelt. WordPress & php

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.