Spammerts

Tegen wordig wordt zelfs weblogs ingezet: http://remondo.nl/rijk-door-zoekmachines/ (mirror).

Is helaas al wat ouder: maar ach…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Spammerts

 1. Trek je je conclusies niet te snel Adriaan? Mijn blog is niet ingezet om spam te bevorderen, maar soms om het belachelijk te maken. Dit spambericht is voor mij zo lachwekkend omdat het een enorme lap tekst is waar niemand doorheen kan worstelen. Zinloze vorm van spam-marketing.

 2. Adriaan says:

  Daar ben ik inmiddels ook acher :).
  Ik heb alleen eerst een beperkte vorm van je log gezien waardoor mijn idee was dat je echt een spammer was… Ook de link Remondo < -> Leon ging niet zo lekker…
  Ach. Er gaat wel vaker wat mis… Komt wel goed!

 3. 😀

  Ik heet Leon Remondo van Bokhorst. Maargoed dat weet alleen mijn moeder.

 4. Sander says:

  aad, wat kan je wel…

Comments are closed.