Verjaardag

dsc00151-1.jpg

Vandaag was ik jarig. Normaal is het naar mijn idee onzin, maar elk jaar maak ik graag een uitzondering.
Zo ook dit jaar toen pap’s en mam’s het nodig vonden zoonlief een camera te geven. Lache man!

AdriaanEn dat levert natuurlijk leuke plaatjes op. Maar ook dingen die je niet had willen zien. Zoals Jan… Of dat je opeens jezelf heel groot op je scherm krijgt, in de spiegel kijk ik al jaren niet meer, dus het was even extra schrikken dat ik ook niet meer naar mijn scherm kan kijken.
Maar je kan ook gewoon mooie plaatjes schieten, zoals de bloemetjes in de tuin. Maar dan krijg je gelijk een probleem dat je met de camera van pap’s nooit had. Gigantische foto’s die nauwlijks te publiceren zijn. Das dan wel weer minder handig, er is zelfs een aanpassing in de configuratie van php nodig om het mogelijk te maken ze te uploaden…

Maar goed genoeg gelul over foto’s. Ik heb van Jan ook nog even wat chocola gekregen, geniet maar eet met mate zal een blangrijke worden de komende maand…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Verjaardag

 1. Giel says:

  Jan heeft het weer voor mekaar, de meest genante foto ever…

 2. Adriaan says:

  Ik heb wel mooiere…

 3. sander says:

  feli aad lekker laat 😛
  wat wil je nou gvd hebben????

 4. Adriaan says:

  Laat? Het was toen nog 2 sep.

  Goede vraag heb je daar…

 5. Inge says:

  haha ja dat zouden we allemaal wel eens willen weten 😉

Comments are closed.