Mooi weer

Jippie! Het is mooi weer. Nou ja, mooi? Het is idioot heet!
Weergoden, moet het nu echt zo warm? Waarom kan het niet wat kouder en dan toch lekker weer?

dsc00396.jpg


Het voordeel van dit weer is wel dat je leuke plaatjes kan schieten. En dat kan je natuurlijk lekker uitbuiten. Zo kan je vanuit Barendrecht Rotterdam spotten, weet je gelijk dat alles nog vliegtuig vrij is. dsc00384.jpgMooi weer betekent ook dat beestjes lekker bezig zijn en dus precies bij jouw huis het weten te regelen om naar binnen te vliegen.

dsc00409.jpgJe blijkt ook opeens een leuke zoomlens te hebben als je aan het spelen bent met de camera, helaas gaat alles bij het uploaden naar het weblog een beetje kapot. (Anders zitten jullie lekker lang te wachten, en dat willen we ook niet.)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Mooi weer

  1. Sander says:

    creatief heur….

Comments are closed.