Feest

En dan wil ik nu, voor eens en altijd, van het gezeik af zijn!

(18:48:17) Inge(f) .: jaa maar het is gewoon leuuk .. jaa maar jij kan niet weten of het leuk is want jij hebt nog geen echt feest meegemaakt as je zou gaan en je zou zeggen nee ik vind het echt niets dan zou niemand meer zeuren
(18:48:32) Adriaan: gezeur
(18:48:48) Adriaan: moet ik dan ook eerst dood gaan voordat ik kan zeggen dat het me niks lijkt

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Feest

 1. Inge says:

  ja en zo is het

 2. Adriaan says:

  Ik had nog geen plannen om het te proberen, maar ik ben natuurlijk altijd opzoek naar ervaringsdeskundigen.

  *Snik. Snap je hem nou echt niet?

 3. Inge says:

  haha .. nou nee eigenlijk niet maarja het was geen doodverwensing .. ik zei zo is het om aan te geven dat ik het nog steeds heel erg met mezef eens ben… Als ik je dood wenste had ik wel gezegd : dat was de bedoeling .. maar ik wens je niet dood hoor 😉 x inge

 4. Giel says:

  geen feest, nog nooit:|

Comments are closed.